Horia Brenciu a părăsit postul Antena 1.  Unde va putea fi urmărit din toamnă. Veste uluitoare pentru fani

Horia Brenciu a părăsit postul Antena 1.  Unde va putea fi urmărit din toamnă. Veste uluitoare pentru fani

Horia Brenciu a părăsit postul Antena 1 și  revine la Pro TV. El va fi din nou jurat la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului. Anunțul a fost făcut chiar de  Pro TV pe pagina oficială a emisiunii! Se pare că cea care va părăsi emisiunea va fi Andra, iar în locul ei va veni îndrăgitul prezentator care a făcut furori în primele ediții ale show-ului.

„Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

Doi concurenți din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce în show, gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

'Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu', a declarat Horia Brenciu.

 

Brenciu revine la Vocea României după ce, în ultimii ani, a fost în juriul X-Factor, de la Antena 1, însă emisiunea nu va mai fi produsă din această toamnă.

Horia Brenciu a părăsit show-ul de pe Pro TV în anul 2014. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă.

'Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!', a spus Irina Rimes la începutul sezonului 9.

Smiley a declarat: 'Fiecare sezon Vocea României e o bucurie pentru mine și ocazia perfectă de a cunoaște oameni determinați, cu voci foarte bune, care nu au renunțat la visul lor și au curajul să se arate întregii țări. Abia aștept să începem filmările și să vedem ce surprize ne așteaptă în noul sezon, ce viitori artiști vom descoperi. Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!'.

„Vocea României mi-a adus mai multe satisfacții decât bănuiam când am acceptat rolul de antrenor în primul sezon. N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi. E rar ca un show de televiziune să-ți dea ocazia să „te joci pe tine”. Așa că e foarte simplu ca Vocea să te facă dependent. Și bănuiesc că dependența asta mă ține pe scaunul ăla și în sezonul ăsta. În rest, să fie voci, să fie voce, muzică bună și replici inteligente.', spune Tudor Chirilă.

Citește și: