Așa un cadou să tot primești! Ce dar special i-a făcut lui Horia Brenciu soția: ”Nu m-a mai surprins nimeni așa tare!”

Horia Brenciu a primit cadou o excursie in SUA

Horia Brenciu a împlinit luni 46 de ani, prilej cu care soția i-a făcut un cadou cu totul special, neașteptat. I-a cumpărat un bilet la un spectacol pe care actorul voia să-l vadă de multă vreme. Surpriza cea mare e însă faptul că spectacolul nu e în București, nici măcar în România, ci pe un alt continent.

”Nu m-a mai surprins nimeni așa tare, de multă vreme. Eu îmi făceam planuri legate de de ziua mea, pe cine să invit, ce să pun pe masă… în fine… Nevastă-mea a venit tam-nesam, cu două săptămâni în urmă și mi-a zis că vrea să-mi dea în avans cadoul pentru ziua mea și mi-a înmânat un plic. Să fie o felicitare, ceva bani, un bilet de adio?!  Totul era posibil!

Ei bine, era un bilet la un spectacol. Până aici, nimic senzațional, numai că spectacolul era la New York… Așa că iată-mă în New York, la <<Hamilton>>, spectacolul pe care visam de multă vreme să îl văd”, a povestit actorul și cântărețul.

”Drept răsplată pentru acest cadou, m-am hotărât s-o duc pe nevastă-mea pe Statuia Libertății – știți, ea suferă de rău de înălțime”, a glumit vedeta.

De când a ajuns în SUA, Horia Brenciu nu se mai satură să posteze pe Instagram, mândru nevoie-mare că e pe pământ american.

Witchcraft in Central Park… 🙂 #combo #live #witchcraft @sinatra

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

Ma așteptau! Toți voiau sa vadă minunea! 🙂

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

Când e vorba de rățuște, imediat simt ca se cere o competiție! 🙂

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

De fapt, am alergat cel puțin 7 km… 😉 @alicedumitrescu

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on


Din luna noiembrie, Horia Brenciu va începe un turneu național. Momentul este unul special, pentru că actorul aniversează 25 de ani de la prima emisiune televizată.

Vezi și Așa tată să tot ai!  Horia Brenciu a refuzat toate concertele din Ajunul Crăciunului ca să petreacă momente de neuitat alături de familie

Citește și:

Loading...