Cum? Cu salată. Un tip de salată de la Caioti Pizza are renumele de a induce travaliul în rândul femeilor însărcinate și zilnic zeci de gravide vin și comandă aceastăm salată.

Secretul salatei stă în dressingul folosit, o rețetă secretă. În acest dressing intră mai multe ierburi aromatice, dar rețeta nu o știe decât chef-ul, iar acesta nu o destăinuie.

În orice caz, se pare că funcționează, Caioti Pizza fiind renunmită tocmai pentru efectele acestei salate. Pe pereți stau dovadă zeci de fotografii cu bebeluși născuți după ce mamele lor au avut contracții după ce au mâncat acaestă salată.

Așa că e de înețeles de ce și Hilary, în vârstă de 31 de ani, recurge la această metodă. Actrița a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu salata, adăugând: ”Această salată ar trebui să mă ajute să intru în travaliu. Caioti Pizza, nju mă dezamăgi!”.

salata care induce travaliul

Pe lângă aceste ierburi, salata mai conține mai multe tipuri de salată verde, gorgonzola și nuci. E disponibilă în două mărimi, la prețuri diferite: 13,95 dolari cea mare și 10,95 de dolari, cea mică, care este la jumătate.

Hilary, care mai are un fiu de 6 ani, Luca, cu fostul soț, Mike Comrie, formează un cuplu în prezent cu Matthew Koma. Actrița a anunțat că e însărcinată în iunie, iar recent spunea că pur și simplu s-a săturat să aibă burta mare.

Vezi și Hillary Duff, pusă la zid de internauți. Până la urmă e vreun pericol să-ți săruți în bot cățelul cât ești însărcinată?

Citește și: