Fetița va purta numele Banks Violet Bair și a venit pe lume săptămâna trecută. Actrița a așteptat câteva zile până să arate comoara fanilor săi. În cele din urmă a făcut-o și toată lumea e de acord că are o fetiță perfectă.

 

View this post on Instagram

 

Banks Violet Bair❤️ this little bit has fully stolen our hearts! She joined our world at home on Thursday afternoon and is absolute magic ✨

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

”Această micuță ne-a furat inimile”, a scris pe Instagram actrița, lângă fotografia în care o ține pe Violet în brațe. În instantaneu apare și tatăl micuței, mândru nevoie-mare.

Vedeta lăsase să se înțeleagă din weekend că a născut. A postat atunci o fotografie cu iubitul ei cântând la chitară, lângă care a scris, simplu: ”tată”.

Hilary mai are un băiețel de 6 ani, Luca, care abia aștepta să fie frate mai mare. Luca avea și un nume favorit pentru surioara sa, Cofant Croissant. Deși li s-a părut amuzant, părinții au optat pentru un altul.

Vedeta abia aștepta să nască, recunoscând că nu e deloc simplu să fii gravidă. Iar în ultima parte a sarcinii, luase într-adevăr proporții.

Vezi și Hilary Duff s-a săturat să fie însărcinată. Cum încearcă să-și inducă travaliul

Citește și: