O actriță celebră, cunoscută din Melrose Place, a fost condamnată la închisoare

Heather Locklear a fost condamnata la inchisoare

Actriţa Heather Locklear a fost condamnată la 120 de zile de închisoare pentru agresarea mai multor poliţişti. Vedeta va executa pedeapsa dacă nu va urma un tratament psihiatric.

Locklear, în vârstă de 57 de ani, este cunoscută pentru roluri din seriale ca „Melrose Place”, „Hannah Montana' şi „Franklin & Bash'.

Ea nu a contestat multiplele acuzaţii care i-au fost aduse. Actriţa a agresat personalul poliţiei care a răspuns, anul trecut, unei sesizări făcute de la domiciliul său.

Locklear va merge la închisoare doar dacă nu va efectua un program de tratament psihiatric. În plus, ea se va afla timp de 3 ani în eliberare condiţionată.

Autorităţile au spus că vedeta a fost „extrem de necooperantă şi combativă fizic' cu poliţiştii care au venit la domiciliul său, după ce au fost chemaţi în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu iubitul ei.

Locklear, care a fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee (1986 – 1993) şi cu chitaristul Richie Sambora (1994 – 2007), a apărut şi în serialul TV „TJ Hooker” şi sitcom-ul „Spin City”, pentru care a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur.

Vezi și O actriță celebră, internată iar la psihiatrie. Are probleme mari! Iar și-a bătut iubitul!

Citește și: