Serialul, cu Hatice Sendil și Ozcan Deniz în rolurile principale, „Ziua in care mi s-a scris destinul” are un scenariu puternic. Este povestea a două mame, una dintre ele purtătoare și o alta biologică, care își dispută același copil.

„Cred că cel mai intens aspect al serialului este legat de faptul ca Elif, personajul pe care îl interpretez, devine mamă purtătoare, constrânsă fiind de împrejurări. Ține în ea copilul pe care, după naștere, îl va ceda unei alte femei, și ea pusă într-o situație dificilă: aceea de a alege ca pruncul să îi fie purtat de altcineva până la venirea acestuia pe lume. Nu vă dezvalui mai multe pentru că mi-aș dori să descoperiți pas cu pas o poveste extraordinară”, spune Hatice Sendil.

De la dorința de libertate și fiorii unei iubiri, la opoziția dintre sărăcie și opulență

Încă de la primul episod aflăm contextul care determină personajele principale să ia anumite decizii.

Elif are un tată despotic, care încearcă să își impună voința asupra celor două fete ale sale, dar și asupra soției, care trăiește cu spaima în fiecare zi.

O mamă care își apără fiicele de teroarea tatălui, dorința de libertate a lui Elif, fiorii unei iubiri care ia naștere încă de la primele cadre, precum și eterna opoziție dintre sărăcie și opulență. Toate sunt ingredientele care vor cuceri telespectatorii de la primele episoade al serialului.

ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul

Ziua în care mi s-a scris destinul

Personajul principal masculin este interpretat de Ozcan Deniz, care a mai jucat în „Havin – Două vieți, o dragoste”.

Serialul turcesc va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Credit foto: Kanal D