HAMBURGERI CU SOS ȘI ROZMARIN

► Ingrediente
►500 g carne de vită tocată
►o legătură mărar
►o legătură pătrunjel
►3 căței usturoi
►o legătură ceapă verde
►un ou Pentru garnitură:
►varză de
Bruxelles
►1-2 crenguțe rozmarin
►2-3 linguri ulei
►sare
►un morcov
►4 cepe mici
►2 căţei usturoi
►piper negru

► Preparare:
1. Se pune carnea de vită tocată într-un bol și se frământă câteva minute, apoi se adaugă pe rând ingredientele pregătite: ceapa, verdeața, usturoiul zdrobit și oul.
2. Pasta de carne se condimentează cu sare și piper și se modelează hamburgerii. Se pun într-o tavă și se bagă în cuptorul încins la 180° C. După ce s-au rumenit, se scot.
3. Pentru garnitură, varza de Bruxelles se fierbe în apă cu sare, iar morcovul se călește în ulei, împreună cu ceapa și usturoiul.

Loading...