Ea este actrița celebră care adoră să fie însărcinată: ”Toți hormonii aceia mă fac să mă simt minunat!”

Halle Berry ar fi vrut sa fie mama surogat

Halle Berry a avut primul copil târziu, după 40 de ani, și acum regretă. Actrița de Oscar, știind acum ce înseamnă nu doar o sarcină, ci chiar două, regretă că nu a făcut copii mai devreme, pentru a avea timp să aibă mai mulți.

Ar fi făcut nu doar pentru ea, ci și pentru alte femei, care, din diverse motive, nu pot. Halle, care recent a împlinit 53 de ani, este mama a doi copii: Nahla Ariela, de 11 ani, și Maceo Robert, de 5 ani.

'Mi-a plăcut la nebunie să fiu însărcinată. Probabil aș fi avut cinci copii dacă începeam mai devreme. Sau dacă nu eram ocupată să fac filme. Aș fi fost o mamă surogat perfectă dacă nu era cariera mea în actorie.

Toți hormonii aceia m-au făcut să mă simt minunat! Îmi simțeam scopul (de a avea copii – n. red.) și feminitatea atât de vii… Simțeam că trupul meu făcea ceea ce era construit să facă', a declarat actrița recent.

Mai mult, Halle Berry susține că pe perioada sarcinilor s-a simțit cel mai sexy din toată viața sa. Halle, care are un copil cu fostul partener Gabriel Aubrey și un altul cu fostul soț Oliver Martinez, susține că a fi mamă este 'jobul perfect'. E cel mai bun job pe care ea l-a avut vreodată.

Zilele trecute, când a împlinit 53 de ani, vedeta a punctat momentul într-un mod nonconformist, postând pe Instagram o fotografie cu ea fără sutien, într-un tricou ud.

 

View this post on Instagram

 

Leveled up, Circa ‘66.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Vezi și Halle Berry, făcută de râs de propriul fiu. Îi face tot timpul asta în public!

Citește și: