El este actorul faimos care trebuie să mănânce din două în două ore, pentru a-și păstra mușchii. E cel mai puternic om din lume! GALERIE FOTO

Hafthor Björnsson mananca din doua in doua ore

Actorul Hafthor Björnsson, cunoscut din serialul 'Game of Thrones', actualmente cel mai puternic om din lume, trebuie să mănânce din nouă în două ore, pentru a-și păstra fizicul impresionant.

Vedeta, care dă viață personajului Gregor 'The Mountain' Clegane în serialul difuzat de HBO, are o înălțime de 2,06 metri și peste 180 de kilograme.

Cum 'Game of Thrones' este pe sfârșite, actorul se gândește serios la viitor, însă nu unul petrecut în fața camerei de filmat. Deși admite că a primit multe oferte, vrea să se concentreze pe competițiile sportive, cele care, de fapt, l-au făcut celebru.

A vorbit recent despre viața sa și despre provocările de zi cu zi. Starul a recunoscut că nu încape într-un scaun de avion la clasa economy, motiv pentru care e obligat să plătească mai mult, pentru a zbura la clasa business. Ridică zilnic aproape o jumătate de tonă și consumă zilnic mâncare de 10.000 de calorii. 'Trebuie să mănânc la fiecare două ore pentru a mă menține', a recunoscut el.

Soția lui, miniona Kelsey Henson, care măsoară doar 1,57 centimetri, afirmă că au nevoie de o camionetă când merg să cumpere mâncarea pentru Hafthor. Însă, glumește ea, măcar e în stare să o aducă singur acasă, aluzie la forța soțului ei. E în stare chiar să tragă singur camioneta, după el, acasă.

Cei doi, el în vârstă de 29 de ani, iar ea, de 28, s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut.

Vezi și Cel mai puternic om din lume, care e și actor, s-a căsătorit. Cum arată soția lui

Citește și: