Dar până acum nu avusesem șansa de a o vedea pe Gwyneth într-o poză recentă cu mama sa. Un prieten de-al actriței, jurnalistul Derek Blasberg, a postat în weekend un instantaneu inedit, în care apar Gwyneth, fiica ei, Apple, dar și bunica celei din urmă.

 

View this post on Instagram

 

Today is the middle one’s birthday, but let’s celebrate the entire Danner-Paltrow-Martin bloodline. Here are three kind, talented, sweet, lithe (rhymes with Blythe!), wonderful women. The apple doesn’t fall from the tree—and neither does Apple. Wishing you the absolute bestest year ever @gwynethpaltrow! ??

A post shared by Derek Blasberg (@derekblasberg) on

Blythe Danner, mama lui Gwyneth, are 76 de ani și este, la rândul său actriță, ea jucând, printre altele, în Un socru de coşmar (2000) şi Te voi revedea în vis (2015).

Cele două seamănă ca niște picături de apă, în ciuda diferenței de vârstă!

Blythe se ține extrem de bine pentru vârsta ei, fiind exact prototipul de bunică frumoasă și blajină.

Cât despre Apple, care a ajuns o domnișoară la cei 15 ani ai săi, deși e limpede asemănarea cu mama și bunica sa, aceasta a moștenit câte ceva și de la tatăl său, muzicianul Chris Martin, solist al trupei Coldplay. Mai cu seamă ochii mari și buzele pline sunt moștenirea lăsată de acesta.

Poza a fost postată pe Instagram chiar de ziua lui Gwyneth. Actrița a împlinit în weekend 47 de ani. 47 de ani în care nu doar că a reușit să-și clădească o carieră frumoasă, ci a reușit să se realizeze și pe plan personal. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, actrița cunoscută din Shakespeare in love și-a găsit din nou dragostea. În plus, a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, care este foarte implicat în creșterea celor doi copii.

Vezi și Ce frumoasă e fiica lui Gwyneth Paltrow! A împlinit 15 ani și este copia fidelă a celebrei actrițe

Citește și: