Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret? Invitații au crezut că vin la o petrecere de logodnă | GALERIE FOTO

Gwyneth Paltrow s-a casatorit in secret

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret? – aceasta e întrebarea de pe buzele tuturor zilele acestea, după ce, în weekend, actrița și iubitul său, Brad Falchuck, scenarist, au dat o petrecere gigantică, cu 400 de invitați. Deși a fost anunțată ca fiind petrecere de logodnă, tabloidele scriu însă că, în realitate a fost vorba despre nunta actriței, un eveniment ținut secret.

Evenimentul a avut loc la Los Angeles Theater, în Los Angeles, sâmbătă seara, iar la el a luat parte spuma vedetelor. Au fost prezenți printre alții, Jennifer Aniston, Steven Spielberg, Kate Hudson, Cameron Diaz, Julia Roberts și Liv Tyler.

Nu e neobișnuit ca vedetele să procedeze astfel, de teama paparazzilor. Invitații ar fi aflat abia odată ajunși la gală că e vorba despre o nuntă și nu despre o petrecere tipică de logodnă.

Fiecare dintre ei are doi copii din căsătoria anterioară

Gwyneth a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii, în timp ce Brad a fost însurat cu Suzanne Bukinik, cu care are de asemeni doi copii.

Actrița din 'Shakespeare in love' a anunțat logodna cu producătorul TV în ianuarie, anul acesta, când a declarat că a hotărât să dea o nouă șansă mariajului. În vârstă de 45 de ani, Gwyneth spunea într-un interviu acordat la începutul anului:  'Ne simțim foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest moment al vieților noastre, când succesele și eșecurile noastre pot servi drept fundație pentru o relație fericită'.

'Personal, la mijlocul vieții, am decis să accept cât de complexă poate fi iubirea', a declarat actrița. 'Am decis să dau o nouă șansă', a mai spus ea, menționând că l-a găsit pe bărbatul cu care îi e menit să fie. Tot atunci anunța că cei doi copii ai ei l-au cunoscut pe Brad și între ei e o relație bună.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului 'Glee', produs de Falchuk, la scurtă vreme după ce Gwyneth Paltrow și Chris Martin și-au anunțat despărțirea.

Citește și: