După un mariaj ratat și doi copii, ia viața de la capăt. Gwyneth Paltrow a anunțat că s-a logodit: Am decis să dau o nouă șansă

După un mariaj ratat și doi copii, ia viața de la capăt. Gwyneth Paltrow a anunțat că s-a logodit: Am decis să dau o nouă șansă

Actriţa Gwyneth Paltrow s-a logodit din nou, la 45 de ani, lăsând în urmă mariajul ratat cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, din care au rezultat doi copii. Ea și producătorul de televiziune Brad Falchuk au anunțat că urmează să se căsătorească.

Actrița s-a despărțit de Chris Martin în 2014, după 13 ani de căsătorie. Divorțul a fost finalizat doi ani mai târziu.

'Ne simțim foarte norocoși că ne-am întâlnit în acest moment al vieților noastre, când succesele și eșecurile noastre pot servi drept fundație pentru o relație fericită', au declarat cei doi luni.

Gwyneth Paltrow logodnic

'Personal, la mijlocul vieții, am decis să accept cât de complexă poate fi iubirea', a declarat actrița. 'Am decis să dau o nouă șansă', a mai spus ea, menționând că l-a găsit pe bărbatul cu care îi e menit să fie.

Gwyneth Paltrow, care a câştigat un Oscar pentru rolul din 'Shakespeare in Love', în 1998, a mai spus că Brad și-a găsit locul uăor în familie și că cei doi copii ai ei îl plac.

'Mi-a luat o vreme să realizez că divorțul nu e un eșec'

Actrița a mai mărturisit că e singura din familia ei care a divorțat și că în trecut considera că acesta e un eșec. I-a luat o vreme să realizeze că divorțul nu e un eșec. De altfel, și cel care îi va deveni soț a trecut printr-un mariaj, el având și doi copii cu fosta soție, Suzanne Bukinik.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului 'Glee', produs de Falchuk, la scurtă vreme după ce Gwyneth Paltrow și soțul ei și-au anunțat despărțirea.

Actrița a mai spus că ea și fostul soț s-au despărțit cu un an înainte de a face anunțul, că și-au dat timp să-și analizeze sentimentele. 'Nu a fost ușor pentru mine în anumite momente și cu siguranță nu a fost simplu nici pentru el. Însă când am spus că vom pune copiii pe primul loc așa a fost', a mai declarat Paltrow.

Foto: Instagram

Vezi și Britney Spears se mărită a treia oară. Iubitul ei este cu 13 ani mai tânăr. Iată cum arată

Citește și: