Iar pentru ca visul lor să devină realitate, Gwen și Blake vor să recurgă la o mamă surogat. Potrivit unei surse apropiate celor doi, deja sunt în ultimele stadii ale alegerii unei mame-purtătoare.

”Sunt hotărâți să aibă un copil împreună. Sunt în ultimele stadii ale alegerii unei femei care să le poarte copilul. Este extrem de important pentru Gwen să-i dăruiască lui Blake un copil biologic, iar Blake este pur și simplu entuziasmat. Și el își dorește un copil biologic”, a declarat sursa.

Decizia lui Gwen are la bază și faptul că Blake le arată o grijă deosebită copiilor ei – Kingston, de 12 ani, Zuma, de 10 ani, și Apollo, de 4 ani, toți proveniți din mariajul cu Gavin Rossdale.

Norocul se mai schimbă

Vorbind despre Blake, Gwen a declarat nu demult: ”E un bărbat de casă. E bărbatul meu de casă. E un bărbat minunat cu toată lumea, un bărbat adevărat, și pentru asta îi sunt foarte recunoscătoare. M-a inspirat foarte mult, mi-a schimbat viața”.

Gwen a crezut multă vreme că e ghinionistă în dragoste, dar crede că în sfârșit norocul i s-a schimbat, scăpând de blestem.

”Când eram mică, visam să fiu mamă, să am câțiva copii și să fiu soție, să am familia perfectă. E ceva la care am visat multă vreme. Dar experiența mea în ceea ce privește dragostea nu a fost așa cum speram.

Simt că am în interiorul meu atâta dragoste de dăruit, dar nu am avut noroc. Până la urmă a fost o binecuvântare, pentru că am putut să scriu despre asta și să împărtășesc cu toți, să am această carieră superbă.

Dar a fost un moment în viața mea când simțeam că pierd totul. Eram tot mai nefericită în dragoste și mi-am pierdut capacitatea de a mai avea încredere – nu doar în talentul mea de a scrie, de a compune muzică, dar în tot. Mi-am pierdut speranțele și visurile. Mă pierdeam pe mine”, a explicat artista.

Vezi și Atât de tare se bucură că a divorțat de el! Uite ce a făcut soția lui Slash când a aflat că divorțul a fost finalizat

Citește și: