Gulaș picant

Gulaș picant

Nu știi care este cea mai bună rețetă de gulaș picant? Urmărește rețeta noastră pas cu pas și preparatul va fi aplaudat de toată lumea!

Ingrediente:

● 50 g bacon afumat
● 2 cepe mari
● un kg carne de vită
● o lingură boia iute
● 2 căței de usturoi
● 2 roșii
● 2 morcovi
● 2 linguri bulion
● 2 ardei iuți
● 3 cartofi
● 2 rădăcini pătrunjel
● câteva frunze țelină
● 3 foi dafin
● 1/2 legătură pătrunjel
● sare
● piper

1. Se rumenește baconul și, după ce și-a
lăsat toată grăsimea, se pune ceapa tăiată
peștișori.
2. Se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea
tăiată cubulețe și se amestecă pentru ca
aceasta să se rumenească uniform. Se
pune boiaua și se lasă 10 secunde să se
rumenească.
3. Se adaugă morcovii rondele, ca și rădăcina
de pătrunjel, roșiile mărunțite, bulionul,
usturoiul tăiat feliuțe, foile de dafin, ardeii
iuți și se acoperă cu apă.
4. Se lasă la fiert o oră, sub capac, și apoi
se pun cartofii tăiați cuburi. Se mai lasă să
fiarbă și acestia și se pun frunzele de țelină
și de pătrunjel tăiate mărunt. Se potrivește
gustul cu sare și piper.

Sursa foto:Shutterstock

Incearca si urmatoarele retete: gulas de porc, gulas de vita si papricas de pui