Un celebru bucătar a devenit din nou tată, pentru a cincea oară. Soția lui pierduse o sarcină recent. Cum arată bebelușul

Gordon Ramsey a devenit pentru a cincea oara tata

Bucătarul-vedetă Gordon Ramsey a devenit din nou tată, la 52 de ani, pentru a cincea oară. Soția lui, Tana, în vârstă de 44 de ani, a născut un băiețel.

Bebelușul, născut joi, va purta numele Oscar James.

Cei patru frați ai săi sunt Megan, în vârstă de 21 de ani, Matilda, în vârstă de 17 ani, şi gemenii Jack şi Holly, în vârstă de 19 ani.

Anunțul că familia se va mări a fost făcut de bucătarul vedetă TV la începutul acestui an, prin intermediul unei înregistrări publicate pe Instagram.

Familia trecuse printr-o tragedie după ce Tana Ramsey a suferit un avort spontan, în luna a cincea de sarcină, în 2016. Aceasta este căsătorită cu Gordon Ramsey de 22 de ani.

Ramsay, patronul unui lanț de restaurante, este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV şi una dintre cele mai bine plătite celebrităţi din lume.

Vezi și L-ai văzut printre oale, tigăi și țipând la concurenți. Dar știai cum arată Gordon Ramsay la plajă, mai ales că a slăbit 22 de kilograme? Iată cu ce dietă

Citește și: