Gogoși pufoase

Gogoși pufoase

Gogosile pufoase au un secret. Nu ies oricum, trebuie neaparat sa iei in calcul acest sfat. După de ai întins aluatul și ai tăiat gogoșile, lasă-le la crescut 20 de minute înainte de prăjire.

Ingrediente: ✽ 250 g făină ✽ un ou ✽ 2 linguri zahăr ✽ 1/2 plic praf de copt ✽ 1/2 plic zahăr vanilat ✽ o lingură rom ✽ 80 ml lapte ✽ 75 g unt topit ✽ un praf sare ✽ coaja rasă de la o lămâie ✽ ulei, pentru prăjit

Mod de preparare: 1 În cuva robotului se pun făina, sarea, praful de copt și cele două tipuri de zahăr. Se adaugă oul, untul topit, coaja de lămâie, romul și laptele.

2 Se amestecă bine și se lasă, apoi, aluatul să se odihnească 30 de minute. Se întinde aluatul, se decupează cu un pahar și se pun gogoșile la prăjit în baie de ulei bine încins.

Poti incerca si aceasta reteta de gogosi pufoase!