Gogoșele sărate cu brânză

Gogoșele sărate cu brânză

Gogoșele sărate cu brânză vă invit să facem în seara asta! Cred că merg perfect lângă o cană de iaurt!

Ingrediente:

  • 200 g telemea
  • 125 g făină
  • 100 ml bere
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • un ou
  • sare
  • piper
  • 2 fire ceapă verde
  • o lingură ulei plus ulei pentru prăjit
  • 1. Se amestecă făina cu un praf de sare, bicarbonatul, gălbenușul și uleiul. Se toarnă și berea, se amestecă și se lasă să stea o oră.
    2. Se răzuie brânza, se bate albușul și se pune peste amestecul cu galbenuș, apoi se pun
    brânza și ceapa mărunțită.
    3. Se încinge uleiul și cu o lingură se ia din amestecul cu brânză și se prăjește. Se scot gogoșelele pe
    șervețele de hârtie.