Modelul brazilian nu a dus niciodată lipsa banilor și a trăit mereu în lumina reflectoarelor. Însă, deși ai crede că are totul, vedeta a fost la un pas să se sinucidă din cauza atacurilor de panică.

”Gândeam: <>”, mărturisește Gisele în cartea sa autobiografică, Lessons: My Path to a Meaningful Life”.

În vremea în care suferea de aceste atacuri, Gisele era deja model și începea să se bucure de succes. În plus, ieșea cu unul dintre cei mai râvniți bărbați ai momentului, Leonardo DiCaprio. Însă tocmai viața în lumina reflectoarelor i-a adus foarte multă anxietate. ”Aveam o carieră minunată, eram foarte apropiată de familie și întotdeauna m-am considerat o ființă pozitivă, așa că se dădeau mari lupte în mine.

Gândeam: <>. Mă simțeam de parcă nu mi se permitea să mă simt rău”, își amintește Gisele.

”Lumea devenea tot mia mică și mai mică și nu puteam să respir”

”Dar mă simțeam neajutorată, fără putere. Lumea devenea tot mai mică și mai mică și nu puteam să respir. E cel mai rău sentiment pe care l-am avut vreodată”, mai povestește modelul.

Mai mult, vedeta a refuzat și să ia medicamente pentru problema ei. ”Gândul că aș putea deveni dependentă de ceva suna, în cpul meu, și mai rău (decât a avea atacuri de panică – n. red.), pentru că mă gândeam <<Și dacă pierd pastila? Atunci ce se întâmplă? Voi muri?>>. Tot ce știam era că aveam nevoie de ajutor”.

S-a lăsat de fumat și băut

În acel moment al vieții ei, a făcut niște schimbări majore. ”Fumam, beam o sticlă de vin întreagă și trei mocha frappucino în fiecare zi. Am renunțat la toate într-o zi”, explică vedeta, arătându-ne o altă față a ei, una de om extrem de hotărât.

Tot atunci s-a apucat de yoga și meditație. Toate aceste schimbări au dat roade.

Gisele are și un mesaj pentru fanii săi și pentru toți cei care vor să învețe ceva din dificultățile prin care ea a trecut: ”Lucrurile pot părea perfecte din exterior, viața cuiva poate părea perfectă, dar nu e întotdeauna așa”.

Explicând de ce a ales să nu ascundă nimic în memoriile sale, vedeta declară: ”Am simțit că poate e vremea să-mi arăt vulnerabilitățile. În plus, m-au făcut să realizez prin ce lucruri am trecut. Nu aș schimba nimic, pentru că sunt cine sunt sdatorită acestor experiențe”.

Vezi și Tom Brady și Gisele Bündchen își vând locuința din New York. Iată cum arată un apartament de 14 milioane de dolari!

Citește și: