Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Smiley. Vedeta nu mai neagă. Iată ce spune

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Smiley. Vedeta nu mai neagă. Iată ce spune

Gina Pistol și Smiley se iubesc de câteva luni bune, însă cei doi au decis să-și țină relația departe de ochii lumii, ferindu-se să confirme sau să nege relația. Însă, frumoasa blondă a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre ceea ce trăiește alături de celebrul artist, după ce a fost provocată de un fan de-al ei.

 

Superba blondă tot postează pe contul ei de Instagram, imagini din vacanța în care se află cu Smiley. Însă, enervați de faptul că își pune poze doar singură și nu și alături de „Omul' de lângă ea, fanii au început să o critice, ceea ce a enervat-o la culme pe Gina și a făcut-o să rupă tăcerea. „Dacă nu și-a asumat relația pe care o are cu tine, nu cred ca o va face de acum încolo. Trebuie să ai mai multă încredere in tine, nu te mulțumi doar cu atât', i-a scris un admirator, legat de faptul că Smiley nu vrea să confirme povestea de iubire dintre ei,  iar răspunsul Ginei a venit rapid. „Povestea pe care o trăiesc eu,  nu are nevoie de spectatori'.

„Eu cred că nu-ți dai valoarea pe care o meriți cu adevărat. Si te minți singura cu astfel de idei. În fond este viața ta si tu știi cel mai bine ce ai de facut. Dar părerea mea, fără sa te cunosc, este ca nu te pui sus așa cum ar trebui să o faci. Ești deșteaptă si poți mai mult. Îmi cer scuze dacă te-am deranjat, nu asta a fost intenția. Am vrut doar sa fiu sinceră si de ce nu să te facă sa te gândești la ceea ce ti-am scris. Bafta si nu asculta de oamenii care vor sa ti spună ceea ce vrei tu sa auzi…', a mai continuat admiratorul.

Însă, Gina se pare că nu a apreciat sfaturile fanului ei și a adăugat: „Ceea ce spui despre mine nu ma definește ca om. Însă tot ce spui despre mine spune, de fapt, foarte multe despre tine'.

Citește și: