Gina Pistol a vorbit deschis despre relația cu Smiley: „Omul de lângă mine…”. Iată ce spune despre căsătorie

Gina Pistol a vorbit deschis despre relația cu Smiley: „Omul de lângă mine…”. Iată ce spune despre căsătorie

Gina Pistol tăiește niște momente foarte fericite în viața ei. Are succes atât pe plan profesional, fiind gazda emisiunii „Asia Express”, dar și pe plan personal, având o relație cu Smiley.

Deși, superba blondă nu a confirmat niciodată că s-ar iubi cu Smiley, dar nici nu a negat. Invitată în emisiunea lui Capatos, la Antena 1, ea a rupt tăcerea și a dat detalii „din casă”. Gina a povestit că cei doi au o relație matură și că între ei nu există gelozii. Mai mult, blonda a vorbit și despre lucrurile care o deranjează.

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. (…) Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: Săraca de Gina. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley se iubesc de câteva luni bune, însă cei doi au decis să-și țină relația departe de ochii lumii. Cei doi au fost recent într-o vacanță împreună.

Citește și:

 

Loading...