Gina Pistol a trecut la dietă: „Trebuie să gătesc trei mese pe zi”

Gina Pistol a trecut la dietă: „Trebuie să gătesc trei mese pe zi”

Gina Pistol va începe filmările la Chefi la cuțite după ce va ieși din izolare. Și pentru că vrea să arte perfect pe sticlă, vedeta a intrat la dietă.

Frumoasa blondă recunoaște că face parte din categoria oamenilor care trăiesc ca să mănânce, precizând că este topită după cartofii prăjiți și după mămăligăcu telemea.

 

„Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea', a dezvăluit Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly.

„Eu nu înțeleg oamenii care nu mănâncă și care nu poftesc.  Mie îmi e foame în fiecare moment din zi și poftesc. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi i-am scris lui Carmen şi am rugat-o să îmi dea dietă că după ce ies din izolare încep filmările la Chefi la cuțite și nu pot să apar în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă', a spus Gina.

 

„Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr(…). Eu doar la gândul că aș mânca ceva de porceală, mă îngraș”, a dezvăluit Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly.