Gina Pistol s-a ținut de promisiunea. Blonda și chef Scărlătescu au mers în fața altarului

Gina Pistol s-a ținut de promisiunea. Blonda și chef Scărlătescu au mers în fața altarului

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” a început cu o surpriză de proporții. Gina Pistol s-a ținut de promisiune și l-a luat de bărbat pe Chef Scărlătescu, pentru că a reușit să ajungă la 90 de kilogramele. Cel puțin pe platoul de filmare al celebrului show.

Frumoasa blondă și Cătălin Scărlătescu și-au pus „Da” cu zâmbetul pe buze. Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nași la cea mai așteptată nuntă a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul 4, iar mirii nimeni alții decât Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol.

Nu este o noutate că relația dintre cei doi este una foarte strânsă, iar decizia frumoasei prezentatoare de a-și uni destinul cu cel al simpaticului bucătar depindea acum doar de un singur lucru: kilogramele în minus ale juratului. Se pare că acul cântarului i-a purtat noroc lui Chef Scărlătescu, care a spus un ,,DA”  cu zâmbetul pe buze,  în fața Ginei, a concurenților și a colegilor de echipă.

Citește și: Lorenzo Lamas a făcut furori în anii ’90  în serialul  „Renegatul”, dar acum nu-l mai recunoști. El a devenit bunic, iar povestea lui este uluitoare. Cea de-a cincea soție i-a adus pe lume un nepoțel

Cei doi s-au căsătorit pe platoul de filmare

Citește și: Ce titlu va primi actrița Meghan Markle după ce va deveni soția prințului Harry. Va fi prințesă sau ducesă?

Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nași

Încă de sezonul trecut, Gina Pistol a făcut o promisiune care a generat reacții spumoase, căci i-a asigurat pe cei din emisiune că are rochia de mireasă pregătită și tot ce așteaptă este ca burlacul din juriu să piardă în greutate. Dar de îndată ce Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția într-o formă fizică de invidiat, echipa de producție a decis că trebuie să planifice în detaliu cel mai spontan moment al filmărilor de la bootcamp. După ce s-au asigurat de ținuta miresei, au chemat un reprezentat al Primăriei București pentru baza legală și au făcut presiuni pentru ca ceilalți doi chefi să fie martorii nunții mult așteptate.

Evident, Bontea și Dumitrescu au fost mai mult decât încântați, deoarece au încercat de nenumărate ori pe parcursul celorlalte sezoane să-l facă pe colegul de juriu să renunțe la burlăcie. Astfel, în timp ce chefii prezentau concurenților detaliile probei eliminatorii, Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere de desfășurarea…propriei nunți! Printre invitați s-au strecurat și admiratoarele înfocate ale simpaticului bucătar, ce au fost pe punctul de a interveni, dar s-au resemnat: ,,am pierdut o luptă, dar nu și războiul”, afirma una dintre concurente, ,,încă am un as în mânecă pentru a-l recuceri pe chef Scărlătescu!”.

Care a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, prins în mijlocul desfășurării marelui eveniment și ce jurăminte a pregătit Gina Pistol pentru cea mai așteptată nuntă, vedeți în această toamnă în noul sezon ,,Chefi la cuțite”, ce  va fi difuzat pe Antena 1, începând cu 11 septembrie, în fiecare luni și marți de la ora 20:00!

Noul sezon al emisiunii culinare,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1, ce are premiera azi 11 septembrie, de la ora 20:00, este presărat cu emoții, tensiune contra cronometru și decizii luate pe muchie de cuțit; însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe platourile de filmare să bată clopotele de nuntă!

 

Citește și:

Loading...