Gina Pistol, planuri de nuntă! Iată cum s-a dat de gol, în direct, la TV

Gina Pistol, planuri de nuntă! Iată cum s-a dat de gol, în direct, la TV

Gina Pistol este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală. Ea are o relație de mai bine de un an de zile cu Smiley, dar cei doi nu vor să confirme acest lucru oficial, deși se pare că au planuri mari de viitor.

 

Dezvăluirea a fost făcută de Gina, în direct, la TV, în cadrul emisiunii „Acces direct', unde a apărut alături de jurații de la „Chef la cuțite'.

După ce Scărlătescu a confirmat că Gina are iubit, frumoasa vedetă s-a scăpat și a vorbit despre nuntă. Aceasta a lăsat de înțeles că ar vrea ca relația ei avanseze și să facă marele pas.

„Când n-aveai iubit erai numai concediu, acum ai iubit și nu te duce nicăieri. Păi de ce?', i-a spus Scărlătescu.

Citește și: Chef Scărlătescu are cu ce să se laude! A dat jos 52 de kilograme. Iată ce spune despre iubita lui

Chef Scărlătescu a mărturisit că și el vrea să se însoare

Apoi, celebrul bucătar a declarat că în curând se va căsători, că nu mai durează mult. „Mai e puțin, nu mai  e mult', a declarat Cătălin.

Iar Gina a reacționat imediat. „Dacă mi-o iei și mie înainte (cu nunta) chiar mă supăr. Cum ar fi să mi-o ia Cătălin Scărlătescu înainte. (…) Când o să mă mărit eu, dacă o să mă mărit vreodată, el nu va lipsi de la fericitul eveniment', a spus blondina râzâmd, fiind însă întreruptă de Scărlătescu: „Hai, mă, nu mai forța băiatul, lasă-l în pace'.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea', a spus Gina la Acces Direct.

 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu sunt gata pentru un nou sezon „Chefi la cuţite” plin de surprize şi diferit de tot ceea ce a fost până acum.

 

Citește și: