Gina Pistol: „De chef Scărlătescu mă leagă o prietenie mai veche”

Gina Pistol: „De chef Scărlătescu mă leagă o prietenie mai veche”

Frumoasa blondă Gina Pistol este extrem de încântată să lucreze din nou cu cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, deși nu se află la primul proiect comun.

 
Gina Pistol are despre fiecare chef în parte cuvinte de laudă, dar blonda recunoaște că de Cătălin Scărlătescu o leagă o prietenie mai veche. „Este primul show culinar pe care îl prezint și sunt încântată la maximum! Îmi face o mare plăcere să fac parte din acest proiect. Am o relație foarte frumoasă cu cei trei chefi, ne știm de ceva ani și ne-am înțeles bine la toate proiectele la care am lucrat până acum', spune prezentatoarea „Chefi la cuțite'. Emisiunea a început aseară și urmează să fie difuzată și astăzi, începând cu ora 20:30 la Antena 1.

Pe Bontea l-a surprins lăcrimând, iar pe Scărlătescu îl consideră pâinea lui Dumnezeu

Întrebată ce apreciază la cei trei cunoscuți bucătari, Gina povestește: „Sunt niște oameni care au muncit foarte mult, care respectă tot ceea ce ține de bucătarie, sunt foarte implicați în meseria asta, sunt oameni buni și sensibili. Da, da, ați auzit bine, pe Bontea l-am surprins lăcrimând când a auzit povestea unui concurent, Scărlătescu, așa fioros cum pare, e pâinea lui Dumnezeu și și-ar da și cămașa de pe el ca să te ajute, iar Dumitrescu de când a devenit tată e mai sensibil ca oricând. Mă înțeleg bine cu toți trei, dar pe Scărlătescu îl știu mai bine și ne leagă o prietenie mai veche.'

O 'bântuie' fuga lui Cătălin Scărlătescu de îmbrățișarea ei

Așa se face că pe platourile de filmare nu lipsesc glumele și voia bună între cei patru. Dacă Gina are grijă să îl fotografieze pe chef Scărlătescu în pauze, în timp ce doarme, chef Dumitrescu e responsabil cu cele mai savuroase bancuri, iar chef Bontea nu uită să se asigure că toată lumea are cafea. „E o atmosferă plăcută la filmări, iar momentele de pauză, în care apucăm să ne mai odihnim, ne apropie și mai mult. Florin ne povestește mereu ce au mai făcut fetițele lui, Sorin are grijă să nu lipsească umorul, iar Cătălin are mereu noi descoperiri gastronomice de împărtășit. Să știți că am ocazia să aflu multe ponturi și rețete de la ei. De exemplu, la prima întâlnire cu ei am aflat că mai există și alte cuțite pe lângă singurul model de cuțit pe care-l aveam eu acasă', spune Gina amuzată, „apoi mi-au dat multe sfaturi legate de condimente, rețete și mici secrete de bucătărie. De bântuit însă mă bântuie fuga lui Cătălin Scărlătescu de îmbrățișarea mea', încheie glumind aceasta.
Emisiunea „Chefi la cuțite' va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 20.30, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1

Scărlătescu și Gina Pistol

Credit foto: Antena 1