Ghiveci de post

Ghiveci de post

Și pentru că suntem în perioadă de post, am pus pe foc o crăticioară cu ghiveci de legume. Știți voi cum este? Prea bun, prea românesc, prea gustos!

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grași
  • 2 fire țelină
  • 6 roșii
  • 2 căței de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1. Se spală, se curăță și se taie cuburi toate legumele.
    2. Într-o lingură de ulei se călește usturoiul și se adaugă cimbrul.
    3. Legumele se stropesc cu restul uleiului și se pun într-un va la fiert.
    4. Se adaugă usturoiul cu cimbrul, se amestecă, se potrivește de sare și piper și se la să la fiert acoperit pentru o oră.

    Sursa foto:Shutterstock