Artistul care a revoluţionat sunetul prin acordurile naiului, Gheorghe Zamfir, va fi însoţit de trupa sa de acompaniament în data de 5 aprilie, de la ora 21:30, pentru a susține un show cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, care vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre. Evenimentul va avea loc în aceeași locație din București unde celebrul interpret român a mai avut un concert sold out în luna ianuarie.

Muzică în filme celebre

Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice renumite. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Gheorghe Zamfir are premii și distincții internaționale

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.

Biletele pentru concertul din data de 5 aprilie au prețuri între 90 și 120 lei și se găsesc în format electronic în rețeaua iabilet.ro și la locația evenimentului, în ziua concertului.

 

Credit foto: Facebook Gheorghe Zamfir Official