Gheorghe Turda, accident care putea să-l coste viața. I s-a întâmplat într-un hotel de cinci stele

Gheorghe Turda a suferit un accident intr-un hotel

Aflat într-o vacanță în Asia, solistul de muzică populară Gheorghe Turda a povestit că a trecut prin ceva incredibil. În liftul hotelului de cinci stele unde era cazat, i-a căzut iluminatorul în cap.

Gheroghe Turda se afla în Asia, vizitând Cambodgia, Vietnam și Thailanda, alături de un grup de români, printre care și oficialități.

'Azi mi s-a întâmplat un mic, dar periculos necaz. Am făcut o reclamaţie managerului hotelului în care suntem găzduiţi. În liftul din hotelul în care am fost accidentat mi-a căzut pur şi simplu grilajul luminatorului în cap şi pe umăr. Mă doare şi acum capul', a declarat pentru Click artistul.

Din fericire pentru el, nu a avut nevoie de spitalizare.

Turda, care revine în țară astăzi, a făcut o reclamație managerului hotelului King Grand Boutique Hotel, din Cambodgia, unde a avut loc accidentul, și acum așteaptă despăgubiri.

Gheorghe Turda a rămas fără soție în urmă cu 10 ani, aceasta murind de leucemie. Au urmat două scurte povești de dragoste. Artistul în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu ceva vreme, de care a reușit să se vindece între timp.

Vezi și Prințesa Estelle a Suediei a suferit un accident la schi și a fost dusă de urgență la spital

Citește și: