Gheorghe Gheorghiu are o fiică superbă! Ce cadou frumos i-a oferit tânăra: „A fost cea mai frumoasa zi din viața noastră!”

Gheorghe Gheorghiu are o fiică superbă! Ce cadou frumos i-a oferit tânăra: „A fost cea mai frumoasa zi din viața noastră!”

Andra, fiica artistului, în vârstă de 29 de ani, locuiește în San Jose, California, iar recent iubitul ei,  Abbos, i-a făcut cea mai mare surpriză. A cerut-o în căsătorie lângă brad, oferindu-i un inel superb. Însă, acesta nu e singurul eveniment ce a fost sărbătorit în familia artistului, ci și faptul că Andrea a obținut Masterul în „Arta comunicării și Tehnologie avansată”.

 

„O bucurie nu vine niciodată singură! Ieri (n.r.-duminică), Andra a obținut Masterul în Arta comunicării și Tehnologie avansată și tot ieri a primit inelul de logodnă! Să fie-ntr-un ceas bun,să fie fericiți și împliniți! Pentru noi, părintii, a fost cea mai frumoasa zi din viața noastră! Îți multumim Andra și te iubim mult ! În sfârșit, avem doi copii, Andra și Abbos !”, a anunțat și Gheroghe Gheorghiu pe pagina lui de facebook.

Citește și: David și Victoria Beckham divorțează? Cei doi par tot mai reci și mai distanți

Tânăra locuiește de 17 ani în SUA

 

Gheorghe Gheorghiu a fost însurat o singură dată,  cu Camelia, mama Andrei, fiica lui. Mariajul lor a durat cinci ani. Deși fiica lui locuiește de 17 ani cu mama ei, în SUA, tânăra nu este străină de România și și-a petrecut multe vacanțe alături de tatăl ei.

Puțin știu că, înainte că plece din țară, fiica solistului a cântat în grupurile ”Alegreto”, ”Școala Minivedetelor”, iar primul său album a fost editat pe când avea  doar opt ani, compozitor fiind Laurențiu Duță, cel ce a făcut istorie cu trupa 3 Sud Est.

 

Citește și:

 

Loading...