Gesturile care demonstrează că prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de nuntă. Actrița, invitată la ceai de regină

Gesturile care demonstrează că prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de nuntă. Actrița, invitată la ceai de regină

Tot mai multe detalii ies la iveală despre prințul Harry și Meghan Markle și demosntrează că cei doi se pregătesc de nuntă. După ce s-au ofișat oficial pentru prima dată împreună la jocurile Invictus, actrița americană și roșcovanul familiei regale au fost invitați la ceai de regină.

 

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la palatul Buckingham, într-o mașină neagră cu geamuri fumurii. Harry și Megan s-au întâlnit cu regina Elisabeta a II-a, care i-a invitat la ceai pentru a o cunoaște pe logodnica nepotului ei.

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, dar vizita a fost făcută publică abia acum. Mai mult, regina se pare că a plăcut-o pe actriță, fapt pentru care ea și Harry își fac planurile de nuntă. Mai mult, în urma întâlnirii, la insistențele reginei,  Megan a anunțat că se retrage din serialul american,  care a făcut –o celebră,  „Suits”, spre dezamăgirea faniilor.

Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au stabilit cu Suverana, ziua în care își vor anunța logodna și data nunții.

Citește și: Iată cum stau lucrurile în familia lui Kate Middleton și a prințului William.  Ducele de Cambridge a rupt tăcerea și a spus tot, făcând dezvăluiri haioase. Pe prințul George nu poți să-l iei din fața….

Meghan i-a trimis lu Kate Middleton un cadou

Mai mult, un rol important la nunta celor doi îl va avea și Kate MIddleton, pe care Meghan o vrea domnișoară de onoare. Deși la început Kate nu părea încântată de alegerea lui Harry se pare că până la urmă a acceptat-o pe Meghan. Și asta,  pentru că vede că roșcovanul familiei regale este fericit alături de brunetă. Kate și Harry sunt foarte apropiați. De când ducesa de Cambridge s-a măritat cu fratele lui, prințul William, Harry merge periodic în casa lor pentru a vorbi cu ei sau pentru a mânca împreună. „Am ajuns să o cunosc foarte bine pe Catherine. Este foarte, foarte plăcut să ai o soră mai mare”, a declarat Harry, într-un interviu mai vechi, despre relația lui cu ducesa.

Markle a dezvăluit la începutul acestei luni că viața ei s-a schimbat la 360 de grade de când s-a aflat că are o relație cu prințul Harry. Ea a recunoscut că cei doi s-au cunoscut prima dată la Londra, prin niște prieteni comuni, și s-au întâlnit în secret mai multe luni.  EI formează un cuplu de un an și șase luni.

Citește și: