Ducii de Sussex trebuiau să fie, săptămâna trecută, gazdele unui eveniment de strângere de fonduri pentru veteranii de război, însă acesta a fost anulat în ultimul moment, aceștia fiind ocupați pesemne cu semnarea unui contract pe extrem de mulți bani cu Netflix, pentru un proiect amplu.

Se zvonea că acest eveniment ar fi putut strânge cel puțin un milion de lire pentru Fundația Invictus Games. Aceasta a fost fondată chiar de către Prințul Harry și organizează un eveniment internațional care cuprinde mai multe sporturi. La el iau parte  foști militari răniți sau accidentați.

Jurnaliștii publicației The Sun susțin că evenimentul organizat de Prințul Harry și Meghan Markle ar fi urmat să fie difuzat pe Amazon Prime, un competitor direct al Netflix, ceea ce a cauzat un conflict financiar. 

Faptul că au anulat evenimentul le-a adus din nou multe critici lui Meghan și lui Harry. Cu toate acestea, ei susțin că au decis anularea acestuia din cauza epidemiei.

Mai exact, un purtător de cuvânt al fundației Invictus a declarat că evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus și că acest lucru nu are nicio legătură cu contractul semnat de Prințul Harry și Meghan Markle cu Netflix. Ediția 2020 a jocurilor Invictus ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar a fost amânată.

Înțelegerea pe care Prințul Harry și Meghan Markle au făcut-o cu Netflix, în valoare de aproximativ 100.000.000 de dolari (echivalentul a 75 de milioane de lirea sterline) ar implica o mini-serie, un documentar, filme, emisiuni și programe pentru copii.

În urma acestui contract, ducii de Sussex și-au plătit și datoria de 2.4 milioane de lire sterline față de familia regală, bani pe care i-au folosit la renovarea reședinței lor din Anglia, Frogmore Cottage, pe care au promis că îi vor returna.

Citește și:

Iubește din nou. Cine e noul iubit al actriței?

Iulia Vântur și Salman Khan au dat lovitura. Actorul a primit o ofertă de nerefuzat pentru a reveni ca gazdă a unei emisiuni TV