Gestul neașteptat făcut de Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă! Cum arată acum bruneta

Gestul neașteptat făcut de Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă! Cum arată acum bruneta

Monica Lewinsky a devenit cunoscută în întreaga lume în anul 1998, odată cu declanşarea celui mai mare scandal sexual din istorie. Era stagiara la Casa Alba și s-a îndrăgostit de șeful ei, președintele SUA la acea vreme, Bill Clinton, devenind cea mai cunoscută amantă din lume. Au trecut două decenii de atunci, iar acum la 44 de ani, Monica este o femeie total schimbată și și-a făcut curaj să apară din nou în fața întregii lumi.

 

Monica a devenit celebră în toată lumea, după ce s-a aflat că avea o idilă cu președintele american, Bill Clinton. Avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de liderul de la Casa Albă, iar în urma scandalului aceasta a suferit cumplit, încercând la fiecare pas să fugă de reporteri. S-a mutat la Londra pentru a scăpa de atenția mediatică și s-a izolat de toată lumea, în timp ce detalii despre viața ei personală erau făcute zilnic publice. Propria ei mamă a fost fortață să depună mărturie împotriva ei în fața Marelui Juriu federal. Fosta amantă a președintelui SUA, în prezent activistă și scriitoare,  a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul post-traumatic după acest scandal și a suferit de depresie.

Citește și: A fost unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, dar a renunțat la muzică pentru a-și îndeplini visul din copilărie. Ce face Mihai Sturzu acum

Scandalul sexual i-a distrus viața

Aceasta spune acum că regretă relația pe care a avut-o cu șeful ei.   Cu toate acestea, celebra brunetă spune că aventura sa cu Clinton a fost una consimţită între doi adulţi, dar umilirea publică pe care a suferit-o în urma scandalului i-a schimbat pentru totdeauna direcţia vieţii

Însă, după ce a stat o lungă perioadă departe de lumina reflectoarelor, Monica nu se mai ascunde, ba mai mult s-a alăturat mișcării #MeToo și luptă împotriva abuzurilor sexuale, alături de mai multe vedete.

„Eu regret profund ce s-a întâmplat între mine şi preşedintele Clinton”, a declarat fosta funcţionară de la Casa Albă, într-un eseu  pentru Vanity Fair.

Monica s-a alăturat  mișcării #MeToo

„Sigur, şeful meu a profitat de mine, dar întotdeauna o să rămân fermă în această privinţă: a fost o relaţie consensuală. Orice «abuz» a venit ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, cu scopul de a-şi proteja poziţia sa puternică”, a declarat Lewinsky.

Monica Lewinsky a precizat că, după acest scandal, a refuzat unele oferte care i-ar fi putut aduce sume uriașe de bani, pentru că a considerat că nu este corect să facă acest lucru. Lewinsky mai spune că a fost la mai multe interviuri pentru locuri de muncă în comunicare şi branding, cu un accent pe campanii caritabile, dar nu a fost niciodată „suficient de potrivită”, având în vedere ceea ce potenţialii angajatori numeau „istoria” sa.

Celebra brunetă a spus că mișcarea  #MeToo a ajutat-o să nu se mai simtă atât de singură și a vrut să-și facă publică experiența pentru a ajuta și alte persoane care au trecut prin astfel de lucruri.

„Dacă oamenii pot găsi o ușoară ușurare sau vindecare după ce mi-am împărtășit experiența, acest lucru reprezintă pentru mine un mare privilegiu, să fiu o parte din vindecarea unei persoane', a declarat Monica pentru revista „ InStyle'.

Citește și: