Gestul impresionant făcut de Shakira și Pique. Au fost lăudați de toată lumea

Gestul impresionant făcut de Shakira și Pique. Au fost lăudați de toată lumea

Shakira și Gerard Pique adoră să-și petreacă vacanțele în Ibiza,  alături de cei doi copii ai lor, Milan  și Sasha.Însă, abia acum un jurnalist a dezvăluit recent la un post de radio argentinian că cei doi îndrăgostiți nu sunt deloc zgârciți și știu să-și răsplătească angajații.

 

Într-una dintre vacanțele lor, artista și celebrul fotbalist au angajat un bucătar personal, pentru o săptămână, pe care l-a răsplătit ulterior cu un bacșiș impresionant de 20.000 de euro, iar gestul lor a fost lăudat de toată lumea. Jurnalistul care a făcut dezvăluirea susține că este bun prieten cu bucătarul.

,,Am un prieten care locuiește în Ibiza și a fost angajat de Shakira și Pique să le fie bucătar pentru o săptămână. Cuplul a fost încântat de cum a gătit, de cum le-a preparat micul dejul și l-au tratat foarte bine. Când s-a terminat vacanța, i-au spus că au fost foarte mulțumiți de munca lui, că le-a plăcut foarte mult mâncarea și i-au dat un bacșiș”, a povestit jurnalistul.

Citește și: Andra este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste de la noi, dar are cu cine semăna! Iată cum arată mama ei

Shakira se pregătește să revină pe scenă

„Pique a venit la el, l-a îmbrățișat și i-a spus: ‘Distrează-te și cumpără-ți ceva’. Apoi a băgat mâna într-un buzunar și i-a dat 10.000 de euro. Nu i-a venit să creadă când Pique a băgat mâna și în celălalt buzunar și a scos încă 10.000 de euro”, a  mai povestit realizatorul radio.

În ultimul an s-a tot zvonit că fotbalistul de la FC Barcelona și celebra columbiancă ar fi la un pas de divorț, însă cei doi se pare că se înțeleg mai bine ca oricând. Mai mult, Shakira și-a revenit după hemoragia la corzile vocale și se pregătește să revină pe scenă și să-și reia turneul, ce a fost amânat anul trecut din cauza problemelor de sănătate.

Citește și:

Loading...