Gest romantic făcut de Kate Middleton și prințul William în public. E prima dată când au fost văzuți așa

Gest romantic făcut de Kate Middleton și prințul William în public. E prima dată când au fost văzuți așa

Kate Middleton și prințul William au surprins pe toată lumea la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Aceștia au făcut pentru prima dată un gest romantic în public, încâlcând o regulă importantă a protocolului regal.

 

Ducii de Cambridge au fost surprinși într-o ipostază adorabilă la nunta regală ce a avut loc, vineri, la capela St Georges de la castelul Windsor. Cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână în public.

E pentru prima dată când prințul William și Kate Middleton au încălcat protocolul regal, fiind drăgăstoși în văzul tuturor.

 

 

În timp ce Meghan Markle și prințul Harry sunt foarte tandri în public și nu se sfiesc să se țină de mână tot timpul, nu același lucru putem spune și de ducii de Cambdridge. De fiecare dată când apar la un eveniment sau merg într-o vizită oficială, ei sunt foarte distanți, nu se țin de mână în public nu-și arată gesturi de afecțiune pentru că așa le impune protocolul.

Și asta, pentru că William este al doilea în rândul succesiunii la tron, după tatăl lui, urmând ca într-o zi să devină rege, în timp ce Harry are slabe șanse să ocupe vreodată tronul britanic. După nașterea celor trei copii ai lui William și Kate, roșcovanul este acum abia al sașelea în linia de succesiune.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: