Gerard Butler s-a săturat de burlăcie. Se pregătește să devină tătic și să-și facă o familie

Gerard Butler s-a săturat de burlăcie. Se pregătește să devină tătic și să-și facă o familie

S-a iubit cu cele mai frumoase femei de la Hollywood și a avut o relație de lungă durată și cu Mădălina Ghenea, dar până acum niciuna nu a reușit să-l convingă să meargă la altar. Însă, Gerard Butler a recunoscut într-un interviu pentru People că acum este pregătit să devină tată și să se așeze la casa lui.

Butler este unul dintre cei mai râvniți burlaci, dar acesta a anunțat acum că s-a săturat de cuceriri și vrea să se facă bărbat de casă.

Mai mult, actorul scoțian, în vârstă de 47 de ani, a declarat pentru People că se se pregătește să devină, în curând tătic,  mărturisind că ar vrea să aibă chiar doi copii. „Peste cinci ani vreau să fiu într-o relație serioasă și mi-ar plăcea să am un copil sau doi', a spus acesta.

Citește și: Vă mai amintiți de Kelly din „Familia Bundy'? Actrița trece prin clipe cumplite din cauza cancerului. A fost nevoită să ia o decizie drastică

 

S-a iubit cu femei celebre

Butler a recunoscut că în momentul de față este singur din cauza programului mult prea aglomerat, recunoscând că în ultima vreme a fost implicat în foarte multe proiecte. „Nu am o viață personală', a spus acesta.

Starul de la Hollywood s-a iubit cu nume sonore de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Naomi Campbell, Jennifer Aniston sau Jessica Biel.

 

Citește și: