GEØRGE (ex Jorge) o va boteza pe fiica Andei Adam

GEØRGE (ex Jorge) o va boteza pe fiica Andei Adam

Fetița cântăreței Anda Adam, născută în urmă cu doar câteva zile, va avea un naș la fel de cunoscut în muzica românească, ca și mama ei. Artistul GEØRGE va fi pentru prima dată părinte spiritual.

 

După ce a lansat single-ul Nimeni nu-i perfect', care a ajuns la peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube, Jorge, devenit GEØRGE, are un nou motiv de bucurie. Artistul o va boteza pe fetița Andei Adam. Cântăreața a născut o fetiță care a primit numele Evelin.

Fericit de vestea că viitoarea sa finuță a venit pe lume, GEØRGE și soția lui, Ramona, au mers la spital și i-au dăruit bebelușului mai multe cadouri printre care și o pereche de cercei din aur.

Credit foto: PR

Jorge (George) și Sorin, soțul Andei Adam

Cum a ajuns GEØRGE săi boteze fetița Andei? Vedeta a dezlegat misterul:

Anda și Sorin ne-au invitat într-o seară la restaurant. Am văzut că erau mai protocolari, dar nu ne așteptam. După ce ne-au întrebat, chiuiam și săream prin restaurant de bucurie. Ne-au făcut o surpriză minunată și ne bucurăm foarte mult să fim nașii lui Evelin. Este și prima oară când nășim eu și soția mea. Și asta ne bucură și mai tare!', a declarat fostul Jorge, care a adăugat că fetița seamănă cu ambii părinți, dar mai mult cu tatăl. Micuța Evelin are doar gura de la Anda, restul de la Sorin', a completat el.

Credit foto: Antena 1, PR