George Clooney refuză să fie nașul lui Archie, băiatul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Cum motivează

George Clooney refuza sa fie nasul lui Archie

Cum speculațiile pe tema sexului și aspectului copilului prințului Harry au luat sfârșit, după ce acesta a venit pe lume, a fost arătat publicului și numele său a fost făcut cunoscut, a venit vremea ca un alt subiect să fie tranșat. Cine va fi nașul micului Archie?

Invitat într-o emisiune de mare audiență, George Clooney, care se afla pe lista posibililor nași vehiculată de presă, dată fiind relația sa specială cu prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, a declarat că în niciun caz nu va răspunde afirmativ unei astfel de propuneri.

Totuși, nu a spus dacă a primit-o sau nu. Dar a dat foarte clar de înțeles că prințul Harry și Meghan Markle nu ar trebui să se gândească la această variantă, pentru că ar fi 'o idee proastă', după cum s-a exprimat el.

Clooney și soția lui au fost invitați la nunta lui Harry cu Meghan, în urmă cu un an, iar Amal a fost cea care a organizat petrecerea înainte de venirea pe lume a lui Archie, așa că toată lumea se gândea că soții Clooney sunt alegerea firească pentru a fi nașii copilului.

'Ar fi o idee proastă. Nu ar trebui să fiu naș. Sunt tată de gemeni și abia pot să mă descurc', a spus el.

'Nu îi voi fi naș. Vă asigur de asta. Sunt foarte sigur!', a dat el asigurări.

Actorul a mai completat că nu e nimic personal și că pur și simplu nu va fi nașul nimănui.

Ca o curiozitate, micul Archie a venit pe lume chiar de ziua lui George Clooney, în 6 mai.

Vezi și George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: 'Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină'

Citește și: