George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: ”Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină”

George Clooney o apara pe Meghan markle

În condițiile în care toate tabloidele au pus lupa pe Meghan Markle, soția prințului Harry, în condițiile în care propria familie nu se mai satură să vorbească despre ea, ba chiar să vorbească despre ea în termeni deloc elogioși, denigrând-o, ducesa de Sussex a devenit, fără să vrea, o victimă. Printre puținii care au ieșit public la rampă să o apere este actorul George Clooney.

Vedeta a declarat recent, în cadrul unui eveniment la care a participat în Los Angeles, că Meghan Markle, care îi este prietenă, este o victimă. 'Vreau să spun că am mai văzut asta. O vânează pe Meghan Markle peste tot, este hăituită și calomniată.

Este o femeie care e gravidă în 7 luni și este hăituită și denigrată în același fel în care a fost și prințesa Diana. Istoria se repetă și am văzut cu toții cum se termină', a avertizat el, fiind singurul care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume.

Luni, presa a publicat o scrisoare pe care Meghan Markle a trimis-o tatălui ei, epistolă în care ea îi reproșează acestuia că nu a luat legătura cu ea, preferând să stea de vorbă cu tabloidele în schimb. Îi amintește că ea este cea care a încercat să ia legătura cu el, iar telefoanele sale au rămas fără răspuns. Îi amintește că l-a ajutat cu bani ori de câte ori a avut nevoie și că o va face în continuare.

Practic, își acuză tatăl că minte, nu direct, încercând să înțeleagă motivația din spatele gesturilor sale.

Bineînțeles că cel care a făcut ca scrisoarea să ajungă în presă este însuși tatăl lui Meghan Markle.

'Nu vă pot spune cât de frustrant este să privești asta. Iei o scrisoare de la fiică către tată și o publici peste tot. (…) E iresponsabil!', a mai spus Clooney.

Afirmațiile lui George Clooney au venit pe nepregătite. Presa îl întrebase dacă Meghan și Harry i-au proprus să fie nașul copilului care se va naște la sfârșitul lunii aprilie. George Clooney și soția lui, Amal, au fost la nunta prințului cu Meghan în luna mai a anului trecut.

Mai mulți prieteni de-ai lui Meghan Markle au sărit să o sprijine în ultimele zile. Una dintre acestea a declarat pentru People: 'Meg întotdeauna a tăcut și a îndurat munciuni și neadevăruri.

Ne facem griji legat de cum se reflectă toate acestea asupra stării sale și a copilului. E greșit să supui pe cineva unei astfel de traume emoționale, mai cu seamă când acea persoană este însărcinată'.

Un alt apropiat de-al ducesei, care a dorit să rămână anonim, a mai spus: 'Meg petrece atâta timp având grijă de ceilalți', dând de înțeles că este complet nedrept ceea ce i se întâmplă fostei actrițe.

Vezi și Fotografie nemaivazută cu Meghan Markle, de când era adolescentă. E frumoasă, dar greu de recunoscut!

Citește și: