El este actorul care câștigă cel mai bine de pe întreg mapamondul. Are o soție frumoasă, doi copii superbi și se întreține cu prinții. Ce și-ar mai putea dori?

George Clooney este cel mai bine platit actor din lume

Ca în fiecare an, prestigioasa revistă Forbes a publicat topul actorilor cu cele mai mari încasări pe ultimul an. În 2018 conduce de departe George Clooney, care a câștigat suma record de 239 de milioane de dolari.

E cel mai mare câștig realizat de un actor într-o perioadă de un an. E drept, însă, că mare parte din venituri nu vin din actorie, ci din vânzările unei băuturi. George Clooney deține parte din brandul de tequila Casamigos, parteneri de afaceri fiindu-i Rande Gerber (soțul lui Cindy Crawford) și Mike Meldma.

Altfel, George Clooney, în vârstă de 57 de ani, a avut un an relativ calm pe partea profesională.

Pe locul 2 în clasament e actorul Dwayne Johnson, supranumit 'The Rock', cu câștiguri de 119 milioane de dolari. Veniturile acestuia vin însă, în marea lor majoritate, din filme.

Urmează în top Robert Downey Jr., cu încasări de 79 de milioane de dolari, apoi Chris Hemsworth, cu 64,5 milioane de dolari și Jackie Chan, cu 45,5 milioane de dolari.

Mark Wahlberg, care anul trecut făcea și el parte din acest top, anul acesta nu se mai regăsește.

De menționat e faptul că toți actorii enumerați au câștigat mai mult decât cel mai bine plătită actriță din lume, Scarlett Johansson, care a dus acasă 'doar' 40 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

Citește și: