George Clooney a intrat în cursa pentru 60 de ani! Cum s-a schimbat actorul de-a lungul timpului

George Clooney a intrat în cursa pentru 60 de ani! Cum s-a schimbat actorul de-a lungul timpului

În urmă cu câteva zile, săptămâna trecută, actorul George Clooney a împlinit 59 de ani. Însă nimeni nu se gândește la el ca și cum ar fi aproape sexagenar.

Distins de mai multe ori cu Oscar, Clooney, cunoscut pentru producții ca 'ER' sau 'Oceans Eleven', s-a născut în Lexington, Kentucky, într-o familie care nu era străină de showbiz. Mătușa lui era Rosemary Clooney, iar printre rudele sale celebre se numără Miguel Ferrer, Gabriel Ferrer, and Debby Booney, and Rafael Ferrer.

Mama lui, Nona, a fost miss, iar tatăl, Nick, era journalist de televiziune și gazda multor emisiuni. Cumva, era logic ca George să ajungă și el la TV. Însă nimeni nu era pregătit pentru succesul ce urma să vină.

E greu de imaginat o perioadă în care George Clooney nu era un nume mare. Înainte de a cunoaște celebritatea, în 1984, odată cu 'ER' (Spitalul de Urgență), Clooney avea rolouri mici în 'Centenniel', 'Riptide' și 'Street Hawk'.

Faima sa a crescut și mai mult odată cu 'Oceans Eleven', 'Confessions of a Dangerous Mind', 'The Ides of March', 'Syriana', 'Michael Clayton', 'The Descendants' sau 'Argo', pe care l-a și produs.

Pe plan personal s-a împlinit târziu, după ce a luat-o de soție pe Amal, cu care are doi copii de 4 ani, gemenii Ella și Alexander.

Numit de două ori cel mai sexy bărbat în viață, în 1997 și 2006 (la fel ca prietenul său Brad Pitt), Clooney, dotat și cu un simț al umorului fin, este și un mare filantrop. Numai de când coronavirusul face ravagii în lume a donat deja peste 1 milion de dolari.

Vezi și Linda Evangelista a împlinit 55 de ani! E însă complet schimbată. Nici urmă din frumusețea de odinioară

Citește și: