Așa un prieten să tot ai! Gesturi de mărinimie de care doar George Clooney e în stare

George Clooney a dat bani prietenilor

Umbla vorba pe la Hollywood că actorul George Clooney e un om generos. Iată că vin și dovezile. Un prieten de-al său a povestit recent că, la un moment dat, actorul și-a adunat 14 cei mai buni prieteni și le-a dat, fiecăruia, câte o valiză cu bani.

Fiecare dintre cei 14 a primit de la Clooney câte 1,3 milioane de dolari, a spus Rande Gerber, care este căsătorit cu Cindy Crawford. Întrebat cum a motivat Clooney gestul, actorul le-ar fi spus că e felul său de a le mulțumi pentru că l-au ajutat să reușească la Hollywood.

Rande a povestit în detaliu cum a decurs momentul în care Clooney le-a oferit cadoul. 'Există un grup de prieteni pe care îl numim <>. George ne-a sunat într-o zi şi ne-a spus: <>.

Când am ajuns, George a ţinut un discurs: <

Deși ai crede că cei cărora actorul le-a dăruit banii sunt, ca și el, actori de succes, în realitate sunt oameni simpli, unii dintre ei cu probleme materiale. Practic, actorul i-a asigurat pe viață, pe ei și pe copiii lor.

'Karma şi-a făcut bine treaba'

„Cina a fost pe 27 septembrie 2013, iar pe 27 septembrie 2014 George Clooney s-a căsătorit cu Amal. Karma şi-a făcut bine treaba în acest caz, a mai spus prietenul actorului.

Într-adevăr, George Clooney, ajuns la 56 de ani, are o viață frumoasă. Are o carieră de succes, s-a căsătorit cu frumoasa Amal și în vară a devenit, pentru prima oară, tată.

Foto: Northphoto

Vezi și Dieta lui Amal Clooney. La nici două luni de la aducerea pe lume a gemenilor, soția lui George Clooney și-a recăpătat silueta perfectă!

Citește și: