Așa un prieten să tot ai! Gesturi de mărinimie de care doar George Clooney e în stare

George Clooney a dat bani prietenilor

Umbla vorba pe la Hollywood că actorul George Clooney e un om generos. Iată că vin și dovezile. Un prieten de-al său a povestit recent că, la un moment dat, actorul și-a adunat 14 cei mai buni prieteni și le-a dat, fiecăruia, câte o valiză cu bani.

Fiecare dintre cei 14 a primit de la Clooney câte 1,3 milioane de dolari, a spus Rande Gerber, care este căsătorit cu Cindy Crawford. Întrebat cum a motivat Clooney gestul, actorul le-ar fi spus că e felul său de a le mulțumi pentru că l-au ajutat să reușească la Hollywood.

Rande a povestit în detaliu cum a decurs momentul în care Clooney le-a oferit cadoul. ”Există un grup de prieteni pe care îl numim <<băieții>>. George ne-a sunat într-o zi şi ne-a spus: <<Hei, marcaţi 27 septembrie 2013 în calendarul vostru. Toată lumea va veni la mine pentru cină>>.

Când am ajuns, George a ţinut un discurs: <<Vreau să ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât de mult contaţi în viaţa mea. Am venit în Los Angeles, am dormit pe canapeaua voastră. Sunt foarte norocos să vă am în viaţa mea şi vreau să ştiţi că n-aş fi ajuns unde sunt astăzi fără voi toţi. Aşadar, e foarte important pentru mine ca, în timp ce încă suntem toţi împreună, să vă răsplătesc într-un fel. Vreau să vă deschideţi valizele“, a povestit Rande întâmplarea din urmă cu patru ani, mărturisind că toți cei prezenți erau în stare de șoc când au văzut atâția bani.

Deși ai crede că cei cărora actorul le-a dăruit banii sunt, ca și el, actori de succes, în realitate sunt oameni simpli, unii dintre ei cu probleme materiale. Practic, actorul i-a asigurat pe viață, pe ei și pe copiii lor.

”Karma şi-a făcut bine treaba”

„Cina a fost pe 27 septembrie 2013, iar pe 27 septembrie 2014 George Clooney s-a căsătorit cu Amal. Karma şi-a făcut bine treaba în acest caz“, a mai spus prietenul actorului.

Într-adevăr, George Clooney, ajuns la 56 de ani, are o viață frumoasă. Are o carieră de succes, s-a căsătorit cu frumoasa Amal și în vară a devenit, pentru prima oară, tată.

Foto: Northphoto

Vezi și Dieta lui Amal Clooney. La nici două luni de la aducerea pe lume a gemenilor, soția lui George Clooney și-a recăpătat silueta perfectă!

Citește și:

Loading...