George Burcea participă la emisiunea Ferma de la Pro TV, unde a vorbit pentru prima dată deschis despre motivul care a dus la despărțirea de Andreea Bălan. Mai mult decât atât, actorul a lăsat de înțeles că și-ar dori să îngroape securea războiului și să se împace cu mama copiilor lui.

George Burcea a făcut dezvăluiri neașteptate referitoare la Andreea Bălan. Acesta a vorbit pentru prima dată despre motivul despărțirii de frumoasa artistă.

Actorul a mărturisit că din cauza istoricului familial defectuos, trăirile și traumele trăite în copilărie au intervenit puternic în relația sa de familie și cu mama copiilor săi, lăsând de înțeles că Andreea nu i-a greșit cu nimic, ci el este vinovat.

„În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta.”, a mai adăugat George Burcea.

Burcea a precizat că Andreea va avea pentru totdeauna un loc special în inima lui și că nu vrea să uite niciun moment petrecut lângă ea, ba mai mult a dat de înțeles că își dorește o împăcare cu aceasta.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea.”, a spus actorul.