Genele își spun cuvântul! Fiul lui Pierce Brosnan a devenit model, la 16 ani. Seamănă sau nu cu tatăl său? | GALERIE FOTO

Pierce Brosnan

Ani buni, Pierce Brosnan, poate cel mai iubit dintre agenții 007, din seria 'James Bond', a fost considerat unul dintre cei mai arătoși actori, un adevărat sex-simbol. Și la 64 de ani este admirat de multe femei și pe bună dreptate. Puțini îl știu însă pe fiul lui Pierce Brosnan, Paris, în vârstă de 16 ani. Semn că așchia nu sare departe de trunchi, acesta a debutat deja ca model și a atras atenția multor case de modă.

 

Paris a defilat în weekend pentru celebra casă Dolce and Gabbana, în Milano, fiind îndelung aplaudat.

Paris calcă astfel pe urmele fratelui său, Dylan, de 20 de ani, și el model. Dylan și-a făcut debutul în 2014, defilând pentru Yves Saint Laurent. Dacă Paris încă e la liceu, Dylan studiază filmul în California și este și muzician.

 

Paris a rezultat din a doua căsătorie a lui Pierce Brosnan. Acesta a fost întâi căsătorit cu actrița australiană Cassandra Harris. Au avut împreună un băiat, Sean, iar Pierce a adoptat cei doi copii ai actriței din prima ei căsătorie. Din păcate, Cassandra a murit din cauza cancerului ovarian la 43 de ani. Peste ani, și unul dintre copiii ei, fiica Charlotte, a fost ucisă de aceeași boală.

 

Pierce s-a recăsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith în 2001, după mai mulți ani de relație. Din această căsătorie s-au născut Dylan și Paris. Deși a avut parte de multe încercări pe plan personal, se poate spune că Pierce Brosnan este un om împlinit, el fiind și de trei ori bunic.

Foto: Instagram

Vezi și Cum arată celebrul actor Pierce Brosnan, fostul James Bond, la 64 de ani. Nu și-a pierdut deloc șarmul

Citește și: