Gemenii principelui Albert de Monaco au făcut senzație. Fiecare e adorabil, în felul lui

gemenii printului Albert de Monaco

De Ziua Națională a principatului Monaco, principele Albert și soția lui, Charlene, i-au arătat pe gemenii lor națiunii, de la balconul palatului. N-au fost singurii prichindei din balcon, acesta devenind neîncăpător la câți copii au venit în familia regală în ultima vreme.

De altfel, principele Albert s-a văzut nevoit să recunoască: 'Rămânem fără spațiu. Va trebui să facem noi ferestre, să construim noi balcoane', a spus el, mai în glumă, mai în serios.

A explicat că, anii trecuți, ieșeau pe balcon nu doar membrii familiei, ci și personalul de rang înalt, doar pentru ca acesta să pară plin. Acum, nu mai e cazul: balconul e arhiplin, iar membrii familiei abia încap doar ei.

De anul trecut, de Ziua Națională, în familie au fost două nunți și trei botezuri.

De departe, însă, atracția a constat în gemenii principelui, prințul Jacques și prințesa Gabriella, care în decembrie vor împlini 5 ani. Dacă prințesa a arătat ca o domnișoară vertaibilă, cu basca sa roșie pe cap, prințul a fost îmbrăcat în uniformă militară, cu tot cu cască, fiind o adevărată apariție.

Dacă Jacques a fost complet degajat în fața camerelor de luat vederi, mai sfioasă a fost Gabriella. Potrivit tatălui ei, prințesa are momente când e complet naturală în fața camerei și altele în care se înrășește ca un bujor. Atunci spune 'Gata cu fotografiile!' și pelacă pentru a nu mai putea fi pozată. 'Trebuie să o prinzi în stare bună (pentru a-i face poze – n. red.)', a mai spus acesta.

Vezi și Ce frumoși sunt gemenii prințului Albert de Monaco și ai prințesei Charlene. Sunt copia fidelă a mamei lor

Citește și: