Gemenii prințesei Charlene de Monaco au împlinit 3 anișori. Imagini de colecție cu ei de Crăciun. Sunt superbi

Gemenii prințesei Charlene de Monaco au împlinit 3 anișori. Imagini de colecție cu ei de Crăciun. Sunt superbi

Gemenii prințesei Charlene, prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella,  au împlinit trei ani pe 10 decembrie. La trei zile de la aniversarea lor, soția prințului Alebert de Monaco a publicat, ieri, o imagine de colecție cu micuții lângă bradul de Crăciun.

 

Micuța Gabriela este îmbrăcată într-o rochie roșie de catifea, iar în păr are o fundă asortată, ținând în brațe un ornament de Crăciun, iar lângă ea stă frățiorul ei, Jacques, care zâmbește frumos la cameră. „Începe să arate foarte mult a Crăciun pentru Prințul Jacques și Prințesa Gabriella”, a scris Charlene la imagine, care dezvăluie că este o mămică foarte fericită. Copiii se pare că seamănă mai mult cu mama lor, moștenind de la ea, atât părul blond, cât și ochii albaștri.

 

Citește și: Smiley, cea mai emoționantă scrisoare: „Ana, ne-ai culcat la pământ pe toți”

Au împlinit pe 10 decembrie vârsta de 3 ani

Cei doi copii s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a venit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinul succesiunii la tron.

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, iau titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Naşterea gemenilor a fost anunţată cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş.

 

Citește și:

Loading...