Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 12 ani. Ce frumos a marcat J Lo momentul! Cum arată aceștia în prezent și ce poreclă haioasă au

gemenii lui Jennifer Lopez au implinit 12 ani

Parcă mai ieri Jennifer Lopez devenea mamă, ea aducând pe lume, în cadrul căsătoriei cu cântărețul Marc Anthony, pe gemenii Max și Emme. Anii au trecut și cei doi au ajuns la vârsta de 12 ani.

Ziua gemenilor a fost în weekend, prilej cu care celebra lor mamă a postat pe Instagram o fotografie cu ei, de pe vremea când erau doar niște bebeluși.

'Știu că aveți 12 ani, dar întotdeauna veți fi bebelușii mei…', a scris pe rețeaua de socializare actrița și cântăreața în vârstă de 50 de ani.

 

View this post on Instagram

 

I know youre 12 years old today but you will always be my babies… ???? HAPPY BIRTHDAY TO MY BEAUTIFUL COCONUTS!!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Cu aceeași ocazie, ea a dezvăluit și cum îi alintă pe Max și Emme: 'nucile mele de cocos'.

Momentul a fost marcat și de logodnicul lui J Lo, de către fostul sportiv Alex Rodriguez. Acesta, care și el are propriii copii, două fetițe, dintr-o căsătorie anterioară, a postat pe Instagram mai multe fotografii atât cu gemenii logodnicei sale, cât și cu propriii copii.

'La mulți ani, Emme și Max!!! Sunt foarte mândru de amândoi și foarte norocos să fiu parte din viața voastră. Vă iubesc', a scris Alex Rodriguez pe rețeaua de socializare.

Copiii ei și copiii lui trăiesc deja în armonie de ceva vreme. Curând, vor forma o familie cu acte în regulă, pentru că Jennifer și Alex urmează să se căsătorească.

Vezi și Detalii despre nunta anului în showbiz! Nu te-ai fi așteptat la asemenea invitați la nunta lui Jennifer Lopez!

Citește și: