Gemenii lui Beyoncé au părăsit spitalul și locuiesc într-o vilă de lux din Malibu. Soții Carter plătesc o adevărată avere pentru luxoasa reședință de vară

Gemenii lui Beyoncé au părăsit spitalul și locuiesc într-o vilă de lux din Malibu. Soții Carter plătesc o adevărată avere pentru luxoasa reședință de vară

Gemenii lui Beyoncé și ai lui Jay-Z Carter au părăsit spitalul și trăiesc deja în lux. Cei doi micuți au plecat acasă cu mama lor, după ce au venit pe lume prematur și au fost nevoiți să stea în spital o săptămână și jumătate.

Gemenii, o fetiță și un băiețel, sunt acum bine și locuiesc împreună cu părinții lor și surioara lor mai mare, Blue Ivy, într-o proprietate închiriată, din Malibu, al cărei preț ajunge la 400.000 de dolari pe lună. Noua reședință a acestora se întinde pe 6,3 hectare și oferă o priveliște minunată asupra Oceanului Pacific, potrivit TMZ. Artista și soțul ei au declarat că își vor petrece toată vara în această vilă imensă, însă vor să-și mai cumpere și o casă în L.A mult mai potrivită pentru familia lor numeroasă.

 

 

Citește și: Cabral are de ce să fie mândru. Are o fată frumoasă și deșteaptă. Iată ce note a obținut superba adolescentă la testul de capacitate

Beyoncé și  Jay-Z mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani

Beyonce (35 de ani) a dezvăluit pe 1 februarie că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă. La mijlocul lunii mai, Beyonce a organizat petrecerea pentru gemeni, care a avut ca tematică Nigeria.

Potrivit revistei „Life & Style', cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani.
Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.

Citește și: