”Cu gândul la Kate” de Nora Roberts, ultima carte din seria Stanislaski

”Cu gândul la Kate” de Nora Roberts, ultima carte din seria Stanislaski

Știm că îți vine greu să te desparți de seria Stanislaski de Nora Roberts, dar ți-am pregătit un cadou frumos de rămas bun. 'Cu gândul la Kate' este cartea pe care o vei citi pe nerăsuflate în minivacanța de 1 decembrie .

'Cu gândul la Kate' – rațiunea spune 'nu', dar inima…

'Cu gândul la Kate' de Nora Roberts o are ca personaj principal pe Kate Stanislaski Kimball, fiica Natașei și a lui Spence Kimball. Fata a renunțat la faimă și la o carieră pe scenă pentru a începe o viață nouă. A cumpărat o clădire minunată – chiar dacă dărăpănată – unde va fi sediul școlii de balet pe care o va întemeia. Singurul lucru frustrant este relația cu șeful de șantier pe care l-a angajat să renoveze imobilul. Brody O’Connell este enervant, dar și surprinzător de fascinant. Este un bărbat cum nu întâlnești des. Dar nici el nu dă prea ușor peste o femeie atât de frumoasă, senzuală sau provocatoare, dar și iritantă așa cum este Kate. Brody este hotărât să reziste farmecelor fostei balerine, singura fiică alintată a Natașei Stanislaski. Clar, știe că nu este partenerul potrivit pentru ea și nici el nu vrea să se lege la cap dacă nu-l doare. Cu toate acestea, fiecare celulă din corpul său o dorește cu pasiune…

Citește ultimul volum din seria Stanislaski de Nora Roberts: 'Cu gândul la Kate'. Cartea apare vineri, 1 decembrie, doar în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Vezi ce alte surprize îți pregătește seria Cărți Romantice în luna decembrie!