Prințul Harry, prins pe picior greșit. Are o gaură imensă în talpa pantofului! FOTO

Prințul Harry, prins pe picior greșit. Are o gaură imensă în talpa pantofului! FOTO

Prințul Harry e iar pe prima pagină a tabloidelor, dar de data aceasta nimeni nu-l mai laudă. El a fost prins pe picior greșit, o fotografie arătând că, la un eveniment recent la care a participat, avea o gaură destul de mare în talpa pantofilor. Mai mult, prințul era și la un eveniment la care eticheta este totală, fiind vorba de nunta unui prieten, Charlie Van Straubenzee, unde mai era și cavaler de onoare.

Evenimentul a avut loc în weekend, sâmbătă, chiar de ziua soției sale, Meghan Markle. Spre ghinionul prințului, un fotograf a văzut detaliul care nu-i face cinste și l-a pozat. Acum, instantaneul a devenit viral, apărând în ziarele din toată lumea.

printul Harry cu o gaura in pantofi

Comentariile apărute în mediul online sunt savuroase: 'Dacă prințul Harry are o gaură în pantof, atunci ce ne mai rămâne nouă, țăranilor?' sau 'Mă simt mult mai bine cu viața mea, acum că am văzut că prințul Harry are o gaură în pantofi'.

Citește și:  Acum chiar a gafat! Meghan Markle, cu lenjeria intimă la vedere, în urma unui accident vestimentar. Imaginile s-au viralizat imediat

Sunt pantofii lui preferați

În regatul britanic sunt dezbateri peste dezbateri la această oră, toată lumea întrebându-se dacă prințul așa a plecat cu pantofii de acasă sau dacă aceștia su-au rupt pe drum. Potrivit unui editor de la Cosmopolitan, care urmărește ținutele familiei regale îndeaproape, prințul a folosit aceiași pantofi și în aprilie. Prin urmare, se pare că avem de-a face cu perechea preferată de pantofi a prințului.

Citește și: E considerată cea mai frumoasă membră a familiei regale, dar nu are titlu de prințesă. Ce loc ocupă în linia succesiunii la tron

Nu doar Harry s-a făcut de râs la nunta din weekend. Și Meghan Markle a avut un moment mai puțin plăcut, când un nasture deschis al rochiei a dezvăluit sutienul dantelat. Cel mai probabil nu a fost voit, dar e genul de gafă care nu îi e permisă unui membru al familiei regale.

 

Citește și: