Dwayne Wade are deja patru copii din relații anterioare. După ani de încercări și mai multe sarcini pierdute, cei doi au decis să apeleze la o mamă surogat. Actrița a aflat, în sfârșit, de ce nu putea avea copii: suferă de o formă de endometrioză.

A durat însă ani, foarte mulți ani, pentru a fi diagnosticată. Toată lumea îi spunea că a așteptat prea mult ca să aibă copii, că e o femeie de carieră și, în final, asta se plătește. Realitatea e însă că niciun medic nu reușise să înțeleagă ce se întâmpla în corpul ei.

Cei mai mulți au recomandat ca tratament anticoncepționalele. Acestea nu au făcut însă nimic pentru boala ei. În cele din urmă, Gabrille, cunoscută din filme ca ”Bad Boys II” sau ”10 lucruri pe care le urăsc la tine”, a aflat și diagnosticul corect, moment în care a decis că aceasta e singura cale de a avea un copil cu soțul ei.

Sarcina a fost secretă, dar momentul nașterii a fost împărtășit de amândoi pe rețelele de socializare. ”O zi minunată! Suntem nedormiți, dar în delir și extrem de entuziasmați să anunțăm că micul nostru miracol a venit pe lume noaptea trecută printr-o mamă surogat. Bine ai venit la petrecere, micuță dulce!”, au scris amândoi pe Instagram, postând și o fotografie cu familia mărită.

 

View this post on Instagram

 

? When I wake up in the mornin’ love And the sunlight hurts my eyes And there’s something without warning, love Bears heavy on my mind Then I look at you And the world’s alright with me Just one look at you And I know its gonna be A lovely day A lovely day ? A LOVELY DAY ?????? We are sleepless and delirious but so excited to share that our miracle baby arrived last night via surrogate and 11/7 will forever be etched in our hearts as the most loveliest of all the lovely days. Welcome to the party sweet girl! #onelastdance #skintoskin @dwyanewade ❤?? ? by @awesomeedd

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Vezi și Hilary Duff a născut. Prima fotografie cu bebelușul!

Citește și: