Actrița din Beverly Hills 90210 care a mințit legat de vârstă, ca să obțină un rol în serial

Gabrielle Carteris a mintit legat de varsta ca să obtina un rol in serialul Beverly Hills 90210

La peste 20 de ani de când serialul Beverly Hills 90210 rula pe micul ecran, încă apar detalii neștiute despre protagoniști. Gabrielle Carteris, actriță cu rol principal în popularul serial, cea care o întruchipează pe Andrea Zuckerman, a dezvăluit recent că a mințit legat de vârstă, pentru a-și mări șansele de a obșine un rol.

Gabrielle, acum în vârstă de 58 de ani, avea 29 de ani când s-a dus la audiții. Le-a spus însă producătorilor că avea 21. Asta, în condițiile în care personajul pe care trebuia să-l interpreteze, Andrea Zuckerman, avea 16 ani.

A fost sfătuită să procedeze astfel și i s-a spus ulterior că nu ar fi primit niciodată rolul dacă ar fi fost sinceră cu privire la vârsta sa.

'Când am obținut rolul, un avocat mi-a spus că pot să semnez un contract și să trec o altă vârstă, atâta vreme cât am peste 21 de ani (vârsta majoratului în SUA, n. red.).

'Când s-a aflat vârsta mea reală, serialul deja începuse și personajul meu se conturase deja, era suficient de important ca să nu fiu concediată. Dar un producător mi-a spus: <>', a povestit actrița, care, iată, după ani, și-a reluat rolul pentru o continuare a serialului, deja lansată.

Însărcinată și în serial, și în viața reală

În sezonul patru al serialului, Gabrielle, care era căsătorită, a mers la Aaron Spelling și l-a anunțat că ea și soțul ei vor să-și întemeieze o familie. I-a cerut atunci să schimbe scenariul, pentru că nu avea de gând să ascundă sarcina.

Inițial, Aaron Spelling a fost șocat, dar i-a promis că așa va face și s-a ținut de cuvânt. Iar Gabrielle a rămas însărcinată, la fel și personajul său, Andrea. Pentru că personajul pe care îl juca era la liceu, sarcina Andreei a fost criticată. Însă, spune Gabrielle, e ceea ce se întâmplă și în viața reală. 'Și oamenii inteligenți iau decizii greșite', își apăra la acea vreme actrița personajul.

Vezi și Gata! S-a lansat continuarea serialului Beverly Hills 90210! Cum arată actorii în prezent și cine este marele absent. Vezi și clipul de promovare

Citește și: